Tuesday, February 09, 2016

LIDL OG PRISERBy Kirsten Nour Namskau

Jeg var i Lidl i dag og handlet lidt frugt. Jeg skulde ha nogle bananer og så at de havde tag selv bananer til kr. 1,95 pr stk. Og så havde de økologiske bananer i færdig-pakkede økologiske bananer i poser til kr. 7.95 pr ½ kg.
Når bananerne er lagt i pose man ikke har mulighed til at åbne og eventuelt dele på indholdet, forventer jeg at posen indeholder den mængde som tilsvaret prisen på skiltet. . .
De bananer man kunde købe enkeltvis var IKKE økologiske.
Da jeg kommer til kassen, skal jeg så betale kr 16,- for bananerne fordi posen indeholder 1 kg. Jeg påpeger at dette er til at snyde kunden og enten tvinge kunden til at købe mere end ønsket, eller at lure kunden til at tro at det der er i posen indeholder mængden der tilsvaret kr. 7,95.
Dette er IKKE i orden efter min mening.
En anden gang reklamerede de med røget lakseside til kr. 45,- pr ½ kg. Laksesiden var vakuum-pakket og lå i fryseren. Det er ingen mulighed til at åbne pakken og dele op en hel lakse-side. Så når det er skiltet slig . . . igen . . . så antager man at det er prisen på hele siden, (muligvis på tilbud fordi den snart går ud på dato eller lignende) Når jeg så kom til kassen skulle jeg betale kr. 120,- ! ! !
Detter er overhoved IKKE I ORDEN.
Man går ikke og vejer en vare som er færdigpakket, da man alligevel ikke kan dele på indholdet.
Den prisen der står i slige situationer bør og MÅ være på pakningen.
Altså;
Økologiske bananer i pose kr. 16,-
Hel lakse-side kr. 120,-
Det er slik seriøse forretninger priser sine varer, og det vinder de kunder på.
I det øjeblik kunden oplever at blive ført bag lyset med psykologiske priser for at få dem til at købe mere end de ønsket. . . så mister man lysten til at handle der og fortæller om oplevelsen til alle venner og bekendte, gerne også som mig, skriver om det i min blog, på facebook, twitter, Linkdin, og gerne i avisen. Og jeg håber I taber mange kunder på jeres måde at snyde kunden på. Det betaler sig IKKE at handle i LIDL hvis det ender med at man køber mere end man egentlig har råd med. Velbekomme.
Desuden skulde jeg ønske at Lidl også, som alle andre forretninger kunde anskaffe de små handle-kurver med hjul. Det er ikke altid man handler så meget at man trænger en af de store traller eller haver småpenge til at udløse en tralle. Men alligevel nok til at det er tungt at gå at bære på.
Eller hvad mener I andre???No comments: